Het Perspectief op Facebook Twitter Youtube RSS-feed e-Portaal

Informatica - Afstandscursus Photoshop 2  

Share

 

 

Nauwkeuriger en efficiënter foto's bewerken

Voor wie?
De cursus "Afstandscursus Photoshop 2" is bestemd voor wie al beschikt over een basiskennis en zich wil vervolmaken tot een geroutineerde gebruiker van Photoshop. Dit is een logisch vervolg op de cursus "Afstandscursus Photoshop 1".

Afstandsleren
De gehele cursus wordt aangeboden in afstandsonderwijs en biedt de mogelijkheid om de opleiding via digitale lessen met instructievideo's te volgen op een zelfgekozen ritme, tijdstip en plaats.

Aan de hand van een reeks opdrachten word je door de leerkracht opgevolgd en persoonlijk begeleid. Indien nodig kan op een afgesproken tijdstip bijsturing gebeuren in een face-to-face moment op school.

Doelstelling
Na het volgen van de cursus beschik je over de kennis en vaardigheden om vlot en zelfstandig de gevorderde functionaliteit van Photoshop toe te passen en technieken in te zetten om sneller en efficiënter tot een beter resultaat te komen. 

Voorkennis
Vertrouwd zijn met het basisgebruik van Photoshop.

Leertraject
Grafisch - Creatief met afbeeldingen

 

Opgelet
Deze cursus wordt voor 95% in afstandsonderwijs gegeven en komt daardoor niet in aanmerking voor betaald educatief verlof (BEV).

Adobe Licenties
Ontdek interessante weetjes over onze informatica cursussen.

 

Dag Start Einde Locatie Uur Info
Zaterdag 04-02-17 17-06-17 Henleykaai 09:00 - 12:00  

Past het lesmoment je niet, geef dan hier je voorkeuren op. Wij informeren je van zodra we deze cursus opnieuw inrichten.

Hoe inschrijven?

  1. online: ga naar het tablad overzicht data en klik op het potloodicoontje naast de opleiding van je keuze.
  2. via het secretariaat

Opleidingen gaan enkel door bij voldoende inschrijvingen.