Het Perspectief op Facebook Twitter Youtube RSS-feed e-Portaal

Informatica - Afstandscursus Photoshop 4  

Share

 

 

Creatieve fotoprojecten 

Voor wie?
De cursus "Afstandscursus Photoshop 4" is bestemd voor wie al expert is in Photoshop en zich wil vervolmaken tot master in Photoshop. Dit is een logisch vervolg op de cursus  "Afstandscursus Photoshop 3".

Afstandsleren
De gehele cursus wordt aangeboden in afstandsonderwijs en biedt de mogelijkheid om de opleiding via digitale lessen met instructievideo's te volgen op een zelfgekozen ritme, tijdstip en plaats.

Aan de hand van een reeks opdrachten word je door de leerkracht opgevolgd en persoonlijk begeleid. Indien nodig kan op een afgesproken tijdstip bijsturing gebeuren in een face-to-face moment op school.

Doelstelling
Na het volgen van de cursus beschik je over de kennis en vaardigheden om vlot en zelfstandig Photoshop in te zetten voor het uitwerken eigen creatieve fotoprojecten volgens de regels van de kunst. 

Voorkennis
Vertrouwd zijn met het ver gevorderde gebruik van Photoshop.

Leertraject
Grafisch - Creatief met afbeeldingen

 

Opgelet
Deze cursus wordt voor 95% in afstandsonderwijs gegeven en komt daardoor niet in aanmerking voor betaald educatief verlof (BEV).

Adobe Licenties
Ontdek interessante weetjes over onze informatica cursussen.

 

Dag Start Einde Locatie Uur Info
Zaterdag 04-02-17 17-06-17 Henleykaai 09:00 - 12:00  

Past het lesmoment je niet, geef dan hier je voorkeuren op. Wij informeren je van zodra we deze cursus opnieuw inrichten.